e
Banner

Etiketler: demir temurboğa



Ekol, yeni Ro-Ro terminaliyle 100 bin treyleri trafikten çekecek



2013’te başlattığı Ro-Ro seferleriyle müşterilerine rekabet gücünü artırmaya yönelik daha verimli, kaliteli ve sürdürülebilir hizmetler sunmayı amaçlayan Ekol Lojistik, yeni yatırımıyla bu alanda önemli bir sıçrama yapacak. Ekol Lojistik Satış & CRM Genel Müdürü Demir Temurboğa, 40 milyon dolarlık yatırımla Yalova’da kuracakları yeni terminal ile 100 bin tırı trafikten çekeceklerini söyledi. 
 




Dalgalı kur ve yakıt fiyatları lojistikte rekabeti zorluyor



Yüksek vergiler nedeniyle petrol fiyatlarındaki düşüşün Türkiye piyasasına yansımadığını, akaryakıt fiyatlarının her durumda pahalı kaldığını belirten lojistik sektörü temsilcileri, kur dalgalanmalarının ise yatırım ve uzun vadeli plan yapmayı engellediğini, karlılığı azaltıp, rekabeti zorlaştırdığına dikkat çekti. Temsilciler, istikrarlı bir kur ve faiz politikası oluşturulmasının şart olduğunu vurguladı.




Ekol taşımalarını yüzde 30 artıracak


Yayın: 11-04-2016
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiğinin toplam iş hacimleri içinde %30’un üzerinde pay aldığını belirten Ekol Lojistik CRM & Satış Genel Müdürü Demir Temurboğa, “Türk otomotiv sektörü ihracatı 2016 yılında %9’luk artış oranı ile 23 milyar dolar olarak hedeflenirken, Ekol Lojistik’in otomotiv sektöründeki ihracat artışı %30 civarında olacak” dedi.